Nyheter - hva gjør vi og hvem er vi?

Har du erfaring fra transportbransjen?

Posted in Uncategorized by Martin Flenstad.

 

  

 

 • Har du erfaring fra transportbransjen?
 • Har du egen bil og er selvstendig næringsdrivende?
 • Har du evnen til å takle høyt tempo?
 • Er du serviceinnstilt og setter kunden i fokus?

Hvis dette er punkter du kjenner deg igjen i vil vi at du fyller ut søknadskjema du kommer til via linken under slik at vi kan komme i kontakt med deg.


Bjørgs Budbil og Transport AS ble i 2013, 2014 og 2015 utnevnt til Gaselle bedrift, og er med det en av Oslos raskest voksende transportbedrifter.

Dette gjør at vi stadig er på utkikk etter dyktige sjåfører etter hvert som oppdragsmengden øker.
Som transportbedrift i et svært konkurranseutsatt marked er vi helt avhengig av dyktige og motiverte sjåfører for å opprettholde den kvalitet og service våre kunder forventer.

 

Med vennlig hilsen

 

BJØRGS BUDBIL OG TRANSPORT AS

 

”DEN KVALITET OG SERVICE DERE FORTJENER”

 

Sentralbord 47 92 45 50

post@bjorgbud.no www.bjorgbud.no

 

LITT OM OSS:

Bjørgs Transport vokser og velger Ongoing

Posted in BUDBIL, DISTRIBUSJON, EKSPRESS, LAGERHOTELL, ONLINE SPORING, TERMINALDRIFT, TRANSPORT and tagged , , , , ,

Bjørgs Transport vokser og velger Ongoing

Den norske logistikkbedriften Bjørgs Transports nye terminal står nå klar på Lørenskog/Karihaugen. Dette betyr at kapasiteten for omlasting, lagring og utkjøring øker betraktelig. Terminalen har 10 lasteramper og toppfasiliteter med 6 000 kvm 3PL (lagerhotell).

Bjørgs Transport har valgt Ongoing Warehouse som leverandør av lagerstyringssystem for sin 3PL-virksomhet.

”Utover budbil og transport, har vi en voksende 3PL-virksomhet som blir mer og mer viktig for oss. Vi vil ha et webbasert system med god funksjonalitet, både for oss og våre kunder. Derfor har vi valgt Ongoing Warehouse”, sier Martin Flenstad, Markedssjef/Partner.

Ongoing Warehouse er et lagerstyringssystem som i dag benyttes av rundt 150 logistikkbedrifter innen tredjepartslogistikk i Sverige og Norge. Totalt håndteres vareflyten for ca 3 000 bedrifter i systemet.

”Fordelene med et webbasert lagerstyringssystem er mange innen 3PL-bransjen. Du får tilgang til systemet når som helst, hvor som helst, og fra hvilken som helst datamaskin eller håndholdt enhet. Våre kunder har tilgang til varelageret sitt til enhver tid, og kan få informasjon om blant annet lagerbeholdning og statistikk”, sier Martin Flenstad videre.

Systemintegrasjon med kundenes systemer er en annen fordel.

”Vi vil koble sammen våre kunders ERP-systemer og nettbutikker med vårt eget lagerstyringssystem. Ongoing har mange koblinger til disse systemene, og systemet har også et såkalt API – noe som gjør det mulig for kundene våre å enkelt koble seg til Ongoing. Så integrasjonsmulighetene med våre kunders systemer er en annen grunn til at vi valgte Ongoing”, sier Martin Flenstad.

Bjørgs Transport benytter transportadministrasjonssystemet K2 for å administrere bud- og transportvirksomheten sin. Ongoing har en kobling til K2.

”Vi så også en fordel i å velge et lagerstyringsystem som allerede har en kobling til transportadministreringssystemet vårt. Etter at ordrene er plukket og pakket i Ongoing, sendes de over til K2 for lasteplanlegging”.

”Vi ser frem til å hjelpe Bjørgs Transport med å utvikle deres suksessfulle virksomhet ytterligere, sier Gerhard Guron, Daglig leder hos Ongoing Warehouse AB.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

 

  Om Bjørgs Budbil og Transport

 BJØRGS tilbyr tjenester innen de flest områder innennnen budbil, transport, distribusjon og la­gerhotell. BJØRGS har lang erfaring fra distribusjon-, budbil- og transportbransjen, men vi har nå også meget god kompetanse på 3PL Lagertjenester. Hvor vi forenkler våre kunders hverdag.

Bjørgs ønsker ikke å være som alle andre leverandører, men forsøker å være best på det vi kan. Vår ambisjon er å gi våre kunder den kvalitet og service de fortjener.

DEN KVALITET OG SERVICE DE FORTJENER!

BJØRGS BUDBIL OG TRANSPORT AS hjelper deg med det du vil ha hjelp til, når du ønsker det. Hvis du mangler avtale med en transportør som tar for seg alt innen budbil, transport, distribusjon og lagerhotell, så er du velkommen til å kontakte oss. Gi oss en utfordring, så finner vi en løsning i fellesskap!

Les mer informasjon på www.bjorgbud.no eller her i vår brosjyre.

Om Ongoing Warehouse

Ongoing Warehouse er et moderne, standardisert og skybasert lagerstyringsverktøy. På kort tid har Ongoing Warehouse etablert seg som et av de mest valgte lagerstyringssystemerne (WMS) for 3PL / lagerhotell i Norge og Sverige. Les mer www.ongoingwarehouse.com.

 

PRESSEMELDING: VIKTIG INFO! PROFF LOGISTIKK går inn i BJØRGS TRANSPORT sitt system!

Posted in Uncategorized by Martin Flenstad.

TIL: KUNDER / LEVERANDØRER av PROFF LOGISTIKK v/ Petter

Hei dere!

Jeg er svært glad for å kunne fortelle at jeg fra og med 01/02/2017 blir en del av familien i Bjørgs Budbil og Transport AS.
Proff Logistikk har besluttet å slå seg sammen med Bjørgs Budbil og Transport AS for å forbedre tilbudet til våre kunder. Og ved en sammenslåing vil vi også stå enda sterkere som en totalleverandør av lager og transporttjenester.

Bjørgs Transport har hovedkontor på Lørenskog utenfor Oslo hvor de har om lag 50 bud og rutebiler i daglig drift på Østlandet og har et svært godt nett for landsdekkende transport.
De er også operative med lokale avdelinger i Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim.
Sånn at nå som jeg blir en del av Bjørgs familien så kan jeg også kan tilby våre kunder svært konkurransedyktige priser på landsdekkende distribusjon- og transporttjenester.
Vi vil fortsette å levere de samme tjenestene og servicen til dere før, men vi har store ambisjoner og planer om å utvikle dette videre til det bedre i tiden som kommer. Mer informasjon om dette kommer senere.

Vi forsetter i de samme lokalene inntil videre, men drift flyttes til Bjørgs sin terminal om kort tid. Vi har også det samme telefon nummer som før 93 61 00 24.
Våre epostadresser vil etterhvert bli petter@bjorgbud.no og Paulina sin blir paulina@bjorgbud.no og samt bestillinger fremover blir endret til post@bjorgbud.no

Dette innebærer at fra 01/02/2017 må alle bestillinger av transport gå til samme nummer som før eller sentralt til BJØRGS på 47 92 45 50 eller petter@bjorgbud.no.

For mer informasjon kan dere besøke www.bjorgbud.no eller Brosjyre.

Eller ta kontakt med undertegnede:

Vennlig hilsen

Bjørgs Budbil og Transport AS

Petter Promowicz                                                 Martin Flenstad
Key Account Manager Norway                                    Markedssjef / Partner
petter@bjorgbud.no                                               martin@bjorgbud.no

Viste dere at? Bjørgs Budbil og Transport kan hjelpe dere i hele Norge?

Posted in BUDBIL, DISTRIBUSJON, EKSPRESS, ONLINE SPORING, SJÅFØRJOBB, TRANSPORT and tagged , , , , , ,

Bjørgs Budbil og Transport har egne budbiler for interne oppdrag i byene Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim. Sånn at vi raskt kan snu oss rundt å betjene oppdrag fra våre kunder i Norges 4 største byer.
Vi tilbyr ulike hastigheter på våre budbiler:

 • Distribusjon(bookes før kl 12 og hentes før kl 16) – utlevert dagen etter
 • Økonomibud – Bestilles før kl 10 og leveres samme dag før kl 16
 • Budbil – hentes og levres innen 4 timer
 • Ekspress – hentes og leveres innen 2 timer
 • VIP – hentes og leveres så raskt som overhode mulig

Kom i gang etter ønske fra kundene
Bjørgs Budbil og Transport etablerte seg i 2009 med tanke på distribusjonsruter og tjenester men kundene var såpas fornøyd med våre tjenester at de ønsket at vi skulle utvide vårt produktspekter og bygge videre på Kvalitet og service.. Siden er jo Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim kommet til
Vi vet jo nå også at mange kunder vil ha en transportør som er representert både i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Og slik vi nå er bygget opp får én avtalepartner de kan sparre med. Dette er vi godt kjent med, men vet at ikke alle kundene våre er klar over dette. Vi jobber daglig med å få «predikert» vårt budskap slik at også flere kunder kan få opp øynene for oss. Vi er godt tilstede også i andre byer men da er det via samarbeidspartnere som er godt kvalitetssikret av oss slik at vår standard på kvalitet og service videreføres i eksterne ledd..

BJØRGS TRANSPORT – Høstnytt 2016

Posted in 3D TRACKING, BUDBIL, DISTRIBUSJON, EKSPRESS, ONLINE SPORING, TRANSPORT by Martin Flenstad.
VI FLYTTER

01/01/2017 vil vår nye terminal stå klar på Lørenskog/Karihaugen

Dette betyr at vår kapasitet for omlasting, lagring og utkjøring blir betydelig forbedret, og vi vil få topp fasiliteter med:

 • Laste ramper for både store og små biler
 • Lang- og korttidslagring av all type gods.
 • 6000 kvm 3PL(lagerhotell)

Bjørgs Budbil og Transport har daglig ca 40 biler i Oslo Omegn samt daglige distribusjonsbiler over store deler av Østlandet med avgang Oslo. Vi har for øvrig også daglige avganger fra Oslo til de største Norske byene. Vi har også lokale avdelinger i KRISTIANSAND, STAVANGER, BERGEN og TRONDHEIM som løser lokaldistribusjon.

Hvorfor bruke Bjørgs Budbil og Transport AS?

 • Lynrask responstid på e-post
 • Godset følges opp med automatiske statusmeldinger på ankommet og utlevert gods.
 • Kompatibel med de fleste EDI systemer
 • Konkurransedyktige og forutsigbare priser
 • Løser alt av transport i hele Norge

Vi tar gjerne et møte så vi sammen kan finne den beste logistikkløsningen for dere.

Ved spørsmål kontakt:

Martin Flenstad – martin@bjorgbud.no

Eller

Christoffer Holsten – christoffer@bjorgbud.no