fbpx

Bjørgs Transport vokser og velger Ongoing

Bjørgs Transport vokser og velger Ongoing

Posted in BUDBIL, DISTRIBUSJON, EKSPRESS, LAGERHOTELL, ONLINE SPORING, TERMINALDRIFT, TRANSPORT and tagged , , , , ,

Bjørgs Transport vokser og velger Ongoing

Den norske logistikkbedriften Bjørgs Transports nye terminal står nå klar på Lørenskog/Karihaugen. Dette betyr at kapasiteten for omlasting, lagring og utkjøring øker betraktelig. Terminalen har 10 lasteramper og toppfasiliteter med 6 000 kvm 3PL (lagerhotell).

Bjørgs Transport har valgt Ongoing Warehouse som leverandør av lagerstyringssystem for sin 3PL-virksomhet.

”Utover budbil og transport, har vi en voksende 3PL-virksomhet som blir mer og mer viktig for oss. Vi vil ha et webbasert system med god funksjonalitet, både for oss og våre kunder. Derfor har vi valgt Ongoing Warehouse”, sier Martin Flenstad, Markedssjef/Partner.

Ongoing Warehouse er et lagerstyringssystem som i dag benyttes av rundt 150 logistikkbedrifter innen tredjepartslogistikk i Sverige og Norge. Totalt håndteres vareflyten for ca 3 000 bedrifter i systemet.

”Fordelene med et webbasert lagerstyringssystem er mange innen 3PL-bransjen. Du får tilgang til systemet når som helst, hvor som helst, og fra hvilken som helst datamaskin eller håndholdt enhet. Våre kunder har tilgang til varelageret sitt til enhver tid, og kan få informasjon om blant annet lagerbeholdning og statistikk”, sier Martin Flenstad videre.

Systemintegrasjon med kundenes systemer er en annen fordel.

”Vi vil koble sammen våre kunders ERP-systemer og nettbutikker med vårt eget lagerstyringssystem. Ongoing har mange koblinger til disse systemene, og systemet har også et såkalt API – noe som gjør det mulig for kundene våre å enkelt koble seg til Ongoing. Så integrasjonsmulighetene med våre kunders systemer er en annen grunn til at vi valgte Ongoing”, sier Martin Flenstad.

Bjørgs Transport benytter transportadministrasjonssystemet K2 for å administrere bud- og transportvirksomheten sin. Ongoing har en kobling til K2.

”Vi så også en fordel i å velge et lagerstyringsystem som allerede har en kobling til transportadministreringssystemet vårt. Etter at ordrene er plukket og pakket i Ongoing, sendes de over til K2 for lasteplanlegging”.

”Vi ser frem til å hjelpe Bjørgs Transport med å utvikle deres suksessfulle virksomhet ytterligere, sier Gerhard Guron, Daglig leder hos Ongoing Warehouse AB.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

 

  Om Bjørgs Budbil og Transport

 BJØRGS tilbyr tjenester innen de flest områder innennnen budbil, transport, distribusjon og la­gerhotell. BJØRGS har lang erfaring fra distribusjon-, budbil- og transportbransjen, men vi har nå også meget god kompetanse på 3PL Lagertjenester. Hvor vi forenkler våre kunders hverdag.

Bjørgs ønsker ikke å være som alle andre leverandører, men forsøker å være best på det vi kan. Vår ambisjon er å gi våre kunder den kvalitet og service de fortjener.

DEN KVALITET OG SERVICE DE FORTJENER!

BJØRGS BUDBIL OG TRANSPORT AS hjelper deg med det du vil ha hjelp til, når du ønsker det. Hvis du mangler avtale med en transportør som tar for seg alt innen budbil, transport, distribusjon og lagerhotell, så er du velkommen til å kontakte oss. Gi oss en utfordring, så finner vi en løsning i fellesskap!

Les mer informasjon på www.bjorgbud.no eller her i vår brosjyre.

Om Ongoing Warehouse

Ongoing Warehouse er et moderne, standardisert og skybasert lagerstyringsverktøy. På kort tid har Ongoing Warehouse etablert seg som et av de mest valgte lagerstyringssystemerne (WMS) for 3PL / lagerhotell i Norge og Sverige. Les mer www.ongoingwarehouse.com.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather