fbpx

Om oss

Her finner du kort info om oss

BJØRGS BUDBIL OG TRANSPORT AS så sitt lys i april 2009. Opprinnelsen er fra Bjørg Budservice som var en familiebedrift startet i 1998, da Fornebu ble lagt ned og Gardermoen ble den nye hovedflyplassen. På den tiden var det et stort behov for å frakte billetter for reisebyråer i Oslo og omegn til Gardemoen med budbil fra Oslo. Siden reisebyråene har blitt elektroniske, har vi også måttet omstille oss.

Dette har vi klart og driver nå fortsatt et budbil-, transport- og distribusjonsfirma, med hovedfokus på budbil, distribusjon og transport i HELE LANDET! Vi kan tilby løsninger med leveringer over hele landet, med våre gode samarbeidspartnere.

BJØRGS BUDBIL OG TRANSPORT AS har lang erfaring fra budbil- og transportbransjen, men vi har også god kompetanse på distribusjon og ulike transportløsninger. Vi skal ikke være som alle andre leverandører av budbil- og transporttjenester. Vi forsøker, heller, å være enda bedre på vår visjon innen budbil, transport og distribusjon, som i hovedsak bare består av «KVALITET og SERVICE!» Vi ønsker ikke å være som alle andre leverandører, men forsøker å være best på det vi kan. Og det er kvalitetssikring og service overfor kundene.

Vi skal hjelpe deg med det du vil ha hjelp til, når du ønsker det! Så, om du i dag mangler en avtale med en transportør som tar for seg alt innen budbil, transport og distribusjon for deg, og selv ikke ønsker å ta mange telefoner for å få oppdraget i havn?

Så er du velkomen til å ta kontakt med oss, og gi oss en utfordring!