fbpx

PRESSEMELDING: VIKTIG INFO! PROFF LOGISTIKK går inn i BJØRGS TRANSPORT sitt system!

PRESSEMELDING: VIKTIG INFO! PROFF LOGISTIKK går inn i BJØRGS TRANSPORT sitt system!

Posted in Uncategorized by Martin Flenstad.

TIL: KUNDER / LEVERANDØRER av PROFF LOGISTIKK v/ Petter

Hei dere!

Jeg er svært glad for å kunne fortelle at jeg fra og med 01/02/2017 blir en del av familien i Bjørgs Budbil og Transport AS.
Proff Logistikk har besluttet å slå seg sammen med Bjørgs Budbil og Transport AS for å forbedre tilbudet til våre kunder. Og ved en sammenslåing vil vi også stå enda sterkere som en totalleverandør av lager og transporttjenester.

Bjørgs Transport har hovedkontor på Lørenskog utenfor Oslo hvor de har om lag 50 bud og rutebiler i daglig drift på Østlandet og har et svært godt nett for landsdekkende transport.
De er også operative med lokale avdelinger i Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim.
Sånn at nå som jeg blir en del av Bjørgs familien så kan jeg også kan tilby våre kunder svært konkurransedyktige priser på landsdekkende distribusjon- og transporttjenester.
Vi vil fortsette å levere de samme tjenestene og servicen til dere før, men vi har store ambisjoner og planer om å utvikle dette videre til det bedre i tiden som kommer. Mer informasjon om dette kommer senere.

Vi forsetter i de samme lokalene inntil videre, men drift flyttes til Bjørgs sin terminal om kort tid. Vi har også det samme telefon nummer som før 93 61 00 24.
Våre epostadresser vil etterhvert bli petter@bjorgbud.no og Paulina sin blir paulina@bjorgbud.no og samt bestillinger fremover blir endret til post@bjorgbud.no

Dette innebærer at fra 01/02/2017 må alle bestillinger av transport gå til samme nummer som før eller sentralt til BJØRGS på 47 92 45 50 eller petter@bjorgbud.no.

For mer informasjon kan dere besøke www.bjorgbud.no eller Brosjyre.

Eller ta kontakt med undertegnede:

Vennlig hilsen

Bjørgs Budbil og Transport AS

Petter Promowicz                                                 Martin Flenstad
Key Account Manager Norway                                    Markedssjef / Partner
petter@bjorgbud.no                                               martin@bjorgbud.no

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather