fbpx

SITTER DU PÅ EN KUNDEMASSE du føler du ikke klarer å betjene 110%

SITTER DU PÅ EN KUNDEMASSE du føler du ikke klarer å betjene 110%

Posted in BUDBIL, DISTRIBUSJON, EKSPRESS, PARTNERSKAP, TRANSPORT and tagged , , ,

BJØRGS BUDBIL OG TRANSPORT AS er privateid transportselskap med hovedkontor og terminal på Furuset i Oslo, med stadig økende kundemasse og omsetning. Grunnen til det er jo at vi hele tiden presterer og alle våre sjåfører inkludert oss i administrasjonen løser alle utfordringer! Det tyder på at vårt konsept og tankegang fungerer, derfor ønsker vi å vokse ytterligere, slik vi har gjort siden etableringen i 1997.

Driver for deg selv ?

Du er kanskje lei av å jobbe døgnet rundt uten kollegaer å snakke med eller som kan hjelpe deg? Du har kanskje pr. dags dato en kundemasse som krever for mye av deg til at du klarer å videreutvikle din egen bedrift?  Da er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for en prat!

Alle forespørsler er i utgangspunktet interessant – liten eller stor bedrift. Har du en etablert kundeportefølje kan det være gull verdt – for oss sammen med deg. Vi er åpne for flere alternative løsninger, fra oppkjøp av din virksomhet til en forpliktende samarbeidsavtale, som kan bli lønnsomt både for deg og oss.

Kan dette være interessant for deg? Ta kontakt for en prat…

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather