fbpx

Viste dere at? Bjørgs Budbil og Transport kan hjelpe dere i hele Norge?

Viste dere at? Bjørgs Budbil og Transport kan hjelpe dere i hele Norge?

Posted in BUDBIL, DISTRIBUSJON, EKSPRESS, ONLINE SPORING, SJÅFØRJOBB, TRANSPORT and tagged , , , , , ,

Bjørgs Budbil og Transport har egne budbiler for interne oppdrag i byene Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim. Sånn at vi raskt kan snu oss rundt å betjene oppdrag fra våre kunder i Norges 4 største byer.
Vi tilbyr ulike hastigheter på våre budbiler:

  • Distribusjon(bookes før kl 12 og hentes før kl 16) – utlevert dagen etter
  • Økonomibud – Bestilles før kl 10 og leveres samme dag før kl 16
  • Budbil – hentes og levres innen 4 timer
  • Ekspress – hentes og leveres innen 2 timer
  • VIP – hentes og leveres så raskt som overhode mulig

Kom i gang etter ønske fra kundene
Bjørgs Budbil og Transport etablerte seg i 2009 med tanke på distribusjonsruter og tjenester men kundene var såpas fornøyd med våre tjenester at de ønsket at vi skulle utvide vårt produktspekter og bygge videre på Kvalitet og service.. Siden er jo Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim kommet til
Vi vet jo nå også at mange kunder vil ha en transportør som er representert både i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Og slik vi nå er bygget opp får én avtalepartner de kan sparre med. Dette er vi godt kjent med, men vet at ikke alle kundene våre er klar over dette. Vi jobber daglig med å få «predikert» vårt budskap slik at også flere kunder kan få opp øynene for oss. Vi er godt tilstede også i andre byer men da er det via samarbeidspartnere som er godt kvalitetssikret av oss slik at vår standard på kvalitet og service videreføres i eksterne ledd..

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather